marți, 29 ianuarie 2013

Tipologii umane



In opinia mea – si realizez ca in mare parte se va asemui cu un text argumentativ – exista cateva/multe tipologii umane. As putea sa-i impart si sa-i despart, ori pur si simplu sa-i arunc in doua gramezi mari si late, insa am de gand sa-i sortez in  patru gropi. In orice caz specia umana m-i se pare o infectie si, intelegeti ce doriti, insa sunt plictisita de toata poluarea pe care prostia o aduce in jur. Sunt plictisita de viata, de lumea, de aer, de pamant, de univers, de tot si oricat as incerca sa schimb peisajul oamenii sunt aceiasi, iar asta face ca totul sa devina bullshit! People are such bullshit!

  1. – Cei fara opinie –
In aceasta categorie presupun ca pot strecura usor si copy-pasteri, care, de asemeni nu au o opinie, sau o viata persoanala ci, incerca musai sa fure ideile si perspectivele de viitor ale altora. Cei lipsiti de opinie sunt, in principal cei care au nevoie de o petarda pentru a se misca in ritm normal. Nu am o definitie exacta pentru astfel de persoane, fiindca nu incerc sa comunic cu ele, insa daca ar fi sa le definesc intr-un cuvant le-as numi pur si simplu petarde de tipul II! Cei care nu pot gandi singuri, care nu pot fi loiali unui singur timp de comportament, care se schimba ca vantul in cele mai stupide moduri nu sunt oameni, ci… ( Exista vreun cuvant?!)
E pacat de faptul ca uneori persoanele ce ti se pareau ca detina, fie si o jumatate de creier, devin victimele petardelor si se schimba  ( Nu ca nu as fi adepta schimbarilor, dar nu de caracter ).

* Daca ar fi sa aleg sa fac parte dintr-o turma condusa de-o petarda, m-as face vanator si i-as impusca pe toti…I am not a sheep, I do not follow anyone! *

  1. – Spun multe, fac putine –
Genul acesta de oameni sunt la tot pasul. Poate ca infecteaza la fel de mult ca si petardetele, insa polueaza fonic mai mult decat este necesar. Aberatile fara numar care ies din gura acestor personaje sunt mult prea infinite ca sa poata fi numarate si mult prea inutile ca sa fie luate, catusi de putin, in considerare. E trist totusi ca exista si nulitati care nu numai ca iau in considerare acele idiotenii, ba chiar le trec drept adevaruri. Si totusi, ma intreb de mult, cat de redus trebuie sa fi ca sa crezi unele aberatii, insa…am reusit sa gasesc un motiv oarecum logic. Motivul pentru care, unii dintre cei ce dau din gura mai mult decat pot duce ar merita un minim de credit, este faptul ca stiu sa prezinte informatia suficient de credibil incat sa pacaleasca prostimea, dar cazurile ca acesta sunt 1 la 100.000, deci nu sunt relevante.

* Nu mi-am propus sa fac decat lucruri imposibile, pe care cu multa vonita si narcisism le-am dus la bun sfarsit !*



Restul categoriilor in urmatoarea postare.

2 comentarii:

  1. Pentru mine oamenii se impart in doua categorii cei care au un rost pe lumea asta si cei ce respira deageaba. Ce poate fi mai simplu de atat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, chiar nu se poate mai simplu! dar, sti doar...imi place sa complic lucrurile :> :))

      Ștergere